De mogelijkheden om een IPhone 11 te verkopen

De mogelijkheden om een IPhone 11 te verkopen

De iPhone 11 was de directe opvolger van de iPhone XR uit 2018. Bij dit nieuwe model zijn er aanzienlijke verbeteringen doorgevoerd die inmiddels grotendeels alweer overtroffen zijn door de IPhone 12. Als jij op het punt bent gekomen dat je iphone wilt inruilen voor deze nieuwe versie dan lees je hier de beste tips om dit te doen. Eerst geven we je echter nog wat meer informatie over dit nieuwe toestel van Apple zodat je zelf ook daadwerkelijk wat je verkoopt en wat de verwachtingen zullen zijn.

Dit zijn de extra mogelijkheden van de iPhone 11

Allereerst is de iPhone 11 uitgevoerd met een groter scherm, te weten 1 van 6,1 inch. Daarnaast is hij voorzien van een glazen achterkant en aluminium behuizing. Die behuizing is beschikbaar in zes verschillende kleuren en het product komt met verschillende geheugengrootte ’s.  Verder is deze nieuwe iPhone uitgevoerd met een dubbele camera aan de achterkant. Dat dit product op de markt zou komen werd aangekondigd in september 2019 en inmiddels lopen er honderdduizenden Nederlanders mee rond.

Zo verkoop je jouw iPhone 11 het beste

Als jij definitief hebt besloten dat je jouw iPhone 11 verkopen dan kun je dit het beste doen via een vertrouwd kanaal. Daarbij denk je gauw aan particulieren marktplaatsen zoals Marktplaats.nl. Dat hoeft op zich geen probleem te zijn, want dit medium heeft tegenwoordige de noodzakelijke maatregelen genomen om veilige transacties te garanderen. Hoe dit werkt, lees je op de eigen website. Belangrijk is in ieder geval dat je geen telefoon opstuurt of afgeeft voordat je jouw geld het ontvangen omdat dit een bijzonder risico is. Er zijn helaas nog oplichters actief op het internet en die lijken het daarbij met name gemunt te hebben op technologische apparaten.

Zo wordt de waarde berekend

Hoe wordt dit bedrag dan berekend? Dat is afhankelijk van een paar aspecten. Ten eerste is het belangrijk welk model je oude iPhone is. Hoe nieuwer het model, hoe meer je ervoor zult vangen. Daarnaast geldt ook, hoe meer opslagruimte hoe meer geld je ervoor krijgt. Als de opslagruimte 64 GB is, dan krijg je hiervoor minder als een iPhone met 512 GB opslagruimte.